top of page

GEZİ'NİN GENÇLERİ


"15 Temmuz gecesi oraya gelenler Gezi Parkı’nın gençleri değildi. Bunu iyi görmemiz lazım. O gece oraya gelenler vatanını, milletini seven; bayrağı, ezanı için yola koyulan gençlerdi. Burada bir güzellik, önem var.”

Kimin sözleri bunlar?

80 milyonun Cumhurbaşkanıyım diyen Erdoğan'ın.

Nasıl böyle bir kanaate varmış kendisi, bilemiyorum. Yani teker teker saymış mı, yoksa çetele mi tutmuş? Kimseyi ayrıştırmadan, 80 milyonun cumhurbaşkanı böyle olunmaz onu biliyorum ama.

Başka neleri biliyorum? Çok kısa ve net;

* Televizyonlara çıkıp, milletinin gözlerinin içine bakıp, benim başörtülü bacıma saldırdılar, üzerine idrarlarını yaptıllar, elimizde görüntüler var yayınlayacağız yalanını hiç çekinmeden söyleyen Gezi'nin gençleri değildi, evet.

* Fettullah'a yıllarca inanıp, on yıllarca kendisine Hoca Efendi deyip, her istediklerini veren de Gezi'nin gençleri değildi. Dolayısıyla 15 Temmuz'un yaşanmasında sorumluluğu olan da Gezi'nin gençleri değildi.

* PKK tarafından kandırılan da Gezi'nin gençleri değildi mesela. Gidip hiç bir teröristle el ele tutuşmadı, aynı masaya oturmadı. Gezi'de provakatörleri görünce dışladı, baktı dışlayamıyor, Gezi'den çekildi. Oyuna gelmedi.

* 15 Temmuz akşamı silahsız ve günahsız, teslim olmuş askeri linç edenler de Gezi'nin gençleri değildi usta.

80 milyonun cumhurbaşkanı böyle olunmuyor.

Bilesin.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page