top of page

VİZONTELE


Yazılarımı pek çok farklı ideloji ve fikire sahip insanların okuduğunu biliyorum. Bu şekilde farklı düşünen arkadaşlarıma, takipçilerime bir kaç sorum olacak. Bu sorularla birlikte aslında ufak bir toparlama da yapmış olacağımı düşünüyorum;

* Hükümet ve Bahçeli "neden 'evet' demeliyiz?" Sorusuna bir türlü açık, net ve anlaşılır bir cevap vermiyor. Niçin?

* Avrupa'nın ve hatta dünyanın güçlü Türkiye'yi kıskandığını, herkesin bu Türkiye'den çekindiğini söyleyip duruyorlar. "Güçlü" dediğin bu kadar sık mağdur olur mu? Açılımda mağdur oldu, Ergenekon'da mağdur oldu, FETÖ de mağdur oldu, Hollanda'da mağdur oldu... Etrafınızda 'güçlü' diyebileceğiniz insanlara bir bakın. Hayatları boyunca bu kadar çok mağdur olduklarını gördünüz mü hiç? Sürekli kandırılan, mağdur edilen birine ülkenin anahtarını vermeyi istemek nasıl bir kafadır?

* Bir ara 2 günde bir bomba patlıyordu ülkemde... Çıt çıkmıyor şimdi. Her seçim öncesi bir dönem bombaların yağmur gibi patlaması sonra aniden susması tesadüf müdür? Bu kadar tesadüf mümkün müdür?

* Bahçeli daha 6 ay öncesine kadar ağzından salyalar saçarak Cumhurbaşkanı aleyhinde hönkürüyordu her yerde. Bugün sürekli el ele göz gözeler. Neden? Nasıl bu kadar hızlı değişebiliyor duygular?

* Bir ülke Başbakanı düşünün ki, meydan meydan dolaşıp kendisinin aslında ne kadar da gereksiz olduğunu anlatıyor seçmenlerine. Biz bunu söyleyince bize galiz küfürlerle saldıranlar bu duruma ne diyecek? Bu nasıl bir akıl tutulmasıdır?

* 15 yıldır yönetiyorlar ülkeyi. Her güce sahipler. Ancak "bürokrasi bizi yavaşlatıyor" deyip duruyorlar. Bunlar bizim aklımızla dalga mı geçiyorlar?

* Bir Cumhurbaşkanı, bir Başbakan, bir hükümet düşünün ki, kendisi ile aynı fikirde olmayan herkese terörist diyor. Bu hakkı nereden buluyorlar? Bunlar mı 70 milyonu kucaklayan hükümet?

* Ülke dışında her türlü seçim çalışmasını yasaklayan kanun çıkartan bir hükümetin, ülke dışında seçim çalışması yapması yasaklandığı için dünyayı ayağa kaldırması sadece bana mı komik geliyor?

* Evet dersek terör bitecek. Evet dersek Türkiye dünya lideri olacak. Evet dersek artık deprem olmayacak. Evet dersek ekonomi uçacak, herkes zengin olacak, refahımız akıllara zarar olacak...

Peki,

Zeki Müren de bizi görecek mi?


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page