top of page

SİZ BİZİM KANDIRABİLEMEDİKLERİMİZDEN MİSİNİZ?

SİZ BİZİM KANDIRABİLEMEDİKLERİMİZDEN MİSİNİZ?

Samimiyetle bir kaç soru soracağım;

50 bine yakın insan FETÖ denen terör örgütünün üyeliğinden ya da bağlantısından ötürü gözaltına alındı, tutuklandı, işinden atıldı, görevinden uzaklaştırıldı, doğru mu?

Bu kadar adam yıllardır devletin her kademesine sızmış, doğru mu?

Bu kadar adam devletin her kademesine sızarken, kumpas davaları düzenlerken, devleti yönetenler bu terör örgütünün başındaki herif için methiyeler dizmiş, saygıdan erimiş, Hoca Efendi demiş de demiş... Doğru mu?

Yetmemiş, bu kumpas davaları için "Türkiye bağırsaklarını temizliyor", "ben bu davanın savcısıyım" demiş. Masum insanlar bu yöneticiler yüzünden suçsuz yere hapislerde çürümüş, ölmüş, intihar etmiş, aileleri perişan olmuş, doğru mu?

Şimdi aynı yöneticiler, "tedbir" amaçlı, askeri okulları kapatıyor, kışlaları kapatıyor, kuvvet komutanlıklarını kendine bağlıyor. Yani bu sızıntıyı fark edemeyenler, Hoca Efendi dedikleri zibidinin marifetlerini öve öve bitiremeyenler, çözümü yine kendilerinin bulacaklarını iddia edip, kendilerinden başka herkesi bundan sorumlu tutup, "bu işi anca biz çözeriz" diyorlar, doğru mu?

Kandırılanlar, kendilerini kandıranların, bir daha kendilerini kandırmaması için, bundan sonra asla kanmayacaklarını iddia edip, özellikle askerin her kademesini kendisine bağladı, doğru mu?

Bunların hepsi çok akıllı, bir biz salağız, doğru mu?


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page