top of page

KAHRAMAN BASIN, BUNU DA YAZIN!


Kötüsünüz. Bu kadar açık, bu kadar net.

Aptalsınız da. Herkesi aptal, kendinizi akıllı zannederken, aptallığın dibine vuruyorsunuz.

Önce Ergenekon davası. Kıçımızı yırttık. Komplo dedik. Böyle delil mi olur dedik. Saçma salak delillerle bu üstün başarılı komutanlara komplo kuruluyor, uyumayın dedik. Yazık dedik, günah dedik!

Küfrettiniz ulan! Faşist dediniz, vatan düşmanı dediniz. Ağa babanız bu davanın savcısıyım dedi, o konuştukça saçmaladınız. Türkiye bağırsaklarını temizliyor dediniz ağzınızdan salyalar saça saça. Günahlarını aldınız. En büyük günahı işlediniz be!

Şimdi "kandırıldık" diyorsunuz.

Sonra Balyoz davası. Biz yine kıçımızı yırttık. Oradaki deliller de sahte dedik. Bu da komplo dedik. İnsancıklar, ordunun gözbebeği komutanlar suçsuz yere hapse tıkılıyor, yazık ediyorsunuz dedik. Yazık dedik, günah dedik!

Küfrettiniz ulan! Darbeci dediniz, kahpe dediniz, vatan düşmanı dediniz. Derdiniz vatan değildi oysa... Ağa babanızın ağzının içine düşüyordunuz. O ne derse o... Linç ettiniz. Yalan haber yaptınız.

Şimdi kandırıldık diyorsunuz.

Hadi len!

Saçma sapan bantları yayınladınız. Algı terörizmi yarattınız. Lakin hiç ders almadınız. Almayacaksınız da. Kötüsünüz çünkü. Kalbiniz kötü, zihniniz kötü, fıtratınız kötü.

Yıllarca suçsuz günahsız insanları kötü gösterdiniz televizyonlarınızda, gazetelerinizde. Şimdi de olup olmadık herkesin yıllar önce Amerika'daki zibidi için söylediği sözleri yayınlıyorsunuz. Yine algı terörizmi yapıyorsunuz. Linç ediyorsunuz. Sizin ağa babalarınız Hoca Efendi aşağı, Hoca Efendi yukarı derken biz kıçımızı yırtıyorduk, yapmayın, etmeyin, bu herif bu ülkenin başına dert olacak diyorduk. Yayınlıyor musunuz o görüntüleri, ha? Osuruğunuz düğüm düğüm oluyor, değil mi? Ama müstahaksınız! Yiyin birbirinizi!

Mitinglerde kıçınızın altına serdiğiniz bayrak kıymete bindi şimdi. Teknoloji acımasız be kardeşim. Yediğiniz tüm haltlar var internette. Bizim yıllardır baş tacı ettiğimiz bayrağımızı sahipleniyorsunuz şimdi. Yıllardır baş tacı ettiğimiz demokrasi, cumhuriyet kıymete bindi şimdi.

Ayyaş dediğiniz, dinsiz dediğiniz, Allahsız dediğiniz, putlaştırıldı dediğiniz Atatürk'ü sahipleniyorsunuz lan! Hass...in oradan!

Kötüsünüz oğlum siz.

Katıksız kötüsünüz. Zır kötüsünüz!

Millet birlik olur, yek vücut olur. Siz yine bölersiniz. Bir bahaneniz her zaman vardır. Kötülük için muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki o iğrenç kanda mevcut çünkü. Kim ölmüş, neden ölmüş, kaç kişi daha ölür umurunuzda değil. Yeter ki saltanatınız sürsün. Yeter ki kötülüğünüz hüküm sürsün! Ne bayrak umurunuzda, ne vatan...

Demokrasi kazandı öyle mi?

Ulan dingil, ulan kansız, ulan vicdansız... Demokrasi kazandı diye yayın yapıyorsunuz şimdi! Hani faşizmdi lan Atatürk demek? Utanmıyor musunuz lan şimdi ekranlarınıza "hakimiyet milletindir" yazmaya!? Biz profilimize "hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir" diyen adamı koyduğumuzda, onun fotoğrafı ile meydanlara çıktığımızda ağzımıza sıçtığınızı unuttuk mu? Şimdi binalara dev posteri asılıyor! Dilinizden düşürmezsiniz artık Atatürk'ü değil mi?

Kötüsünüz, yalancısınız, vicdansızsınız!

Medya tarihi bir sınav verdi deniyor! Hadi len! Biz biliyoruz o medyanın ne kadar dansöz olduğunu, ne kadar güç aşığı olduğunu... Dilinizde pütür kalmadı göt yalamaktan, utanmadan demokrasi kazandı diyorsunuz!

Kıçımın kenarı!

Bu bayrak bizim, bu vatan bizim, hakimiyet bizim,

Kötülüğünüz ve o vicdansız yüreğiniz de sizin olsun!


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page