top of page

KAHROL DÜŞMAN! AL SANA BOMBE!


Efendim, gündemimizde dün CHP Genel Başkanı'nın yapmış olduğu açıklama var. Biliyorsunuzdur, Aile Bakanı için "birilerinin önüne yatmış durumda" dedi.

Açıkçası bir siyasetçinin bu kadar kaba, bu kadar zarafetten uzak ve bu kadar anlamsız bir cümle kurması çok saçma geliyor bana. Sen koca bir partinin liderisin. Yok muydu kuracağın başka cümle? Yok muydu zeka pırıltısı gösterebileceğin ve bizler az da olsa ümitlendirebileceğin bir açıklaman?

Kılıçdaroğlu'nun bu anlamsız açıklamasına biz tepki gösterelim de, "Ananı da al git, defol" diyen birinin, "Milletin a..a koyacağız" diyen herifin vergi borçlarını sıfırlayan bir yapının, "Tayyip'in götünün kılıyız" diyen bir güruhun, "gavat" ve "ben de sizin bacak aranızı çekeceğim" diyen kültürün Kılıçdaroğlu'nu eleştirmesi sadece bizim hafızamızla, zekamızla alay etmek oluyor. Türk siyaseti rahmetli Özal (bunu küçük Turgut'a anlatın..) ve rahmetli Demirel (Türkeş Türk çocuğu, Ecevit halk çocuğu, Erbakan Müslüman çocuğu, biz o... çocuğu muyuz?) sayesinde kabalığa ve küfüre alışık, onu biliyoruz da, genelde birbirlerine küfrediyorlardı. Bu iktidar sayesinde kendi halkına da rahatlıkla küfredebildiğini gördük Türk siyasetçisinin. Hepsi aynı bokun soyu olduğu için, birinin yaptıı kabalığı bir diğerinin eleştirmesi komik oluyor.

Ancak neyse ki Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı kendisinden ve makamından beklenen o dik duruşu, o itibarlı tavrı ve müthiş zekayı ortaya koydu ve....

Kılıçdaroğlu'nu Twitter'da takip etmeyi bıraktı.

Böylece hepimiz derin bir nefes aldık.

Şimdi gözler bu ikilinin ilk buluşmasına çevrildi. Başbakan'ın işaret ve orta parmaklarını üst üste getirip Kılıçdaroğlu'na "Küstük!" demesi bekleniyor sayın seyirciler.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page