top of page

TÜRK TİPİ ...

Bak canım kardeşim,

Gayet huzurlu bir pazar geçirebilirsin. Çok şükür şu ana kadar sadece 3 şehidimiz var bugün. Malum, 10 ları, 20 leri de gördüğümüz için, bu halimize şükrediyoruz tabi, değil mi?

Öte yandan, bu milletin (yani senin, kızının, kız kardeşinin, annenin, anneannenin) bilmem neresine koyan bir vatan sevdalısı vardı ya, Cengiz denen herif, bildin mi? Hah, işte onun içine sıçtığımın madeni için cânım Artvin'in ırzına geçiliyor şu anda, gönlünü ferah tut, e mi? Neticede Türk Devleti dünyaya kafa tutuyor, doğa da neymiş? Oradaki köylüler, gençler kendilerini yırtıyorlar, "siz gideceksiniz ama biz buradan başka bir yere gidemeyiz, biz burada yaşıyoruz, yapmayın, etmeyin" diyorlar. Velhasıl, Ankara'nın göbeğinde bomba patlatan kansıza çare bulamayan o güçlü devlet, gariban köylüyü bulunca maşallah aslan kesiliyor! Nasıl? Harika, değil mi? İzle bak, ne kadar gurur duysan azdır hükümetinle.

Ulan hadi ben burjuvayım, ateistim sana göre, dinsizim, Allahsız, kitapsızım da... Oradaki garibana da mı "oh olsun"? Ha kardeşim benim? Bu kadar mı kör oldu gözlerin, sağır oldu kulakların, taş kesildi yüreğin?

Dur, daha bitmedi;

Onur Özbizerdik yakalanmış. Vallahi bravo. 23.defa salınan bir adamın 24.defa yakalanması sadece bu ülkeye özel bir başarı. E tabi çocuk çekirdek çalmadığı için sürekli salıyorlar. Adam vuruyor, sevgilisini komalık yapıyor, milletin ayağına sıkıyor, önüne geleni tehdit ediyor.

E, bunları da yapmayacak? Erkek adam sonuçta. Salın gitsin be! Bi daha salın! Ayrıca sevgilisi de hala yaşıyor, şıllık...

Rahmetli Atatürk, "Türk! Övün, Çalış, Güven" dediğinde, O'nu götünle dinlersen kardeşim, işte böyle ülkenin bu haliyle övünür, bu herifler için çalışır, ülkeyi yangın yerine çeviren bu heriflere güvenirsin anca...

Eh, tabi adam "Başkanlık" meselesi ve yeni Anayasa için "halk" a soralım diyecek. Bulmuş böylesini, ne isterse sorar, hangi cevabı isterse onu alır.

Adına da "Türk tipi Demokrasi" der...

Tipini.......

Neyse.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page