top of page

Canım Ülkem

Canım ülkem..

* Yemekteyim. Arka masamda bir anne ile kızı (kız 35 lerde) dedikodu yapıyor.

Kız: Aa, Asena Erkin boşanıyormuş biliyor musun? Anne: Kimden?? Kocasından mı??

Ben daha fazla yiyemiyorum ve hesabı istiyorum.

* Karıyı - Kocayı anca evlilik programinda bulan yurdum insanı bosanmanın sadece karı koca arasinda olduğunu da bilmeyecek tabi.

* 19 yaşında bir genç kız caddede tecavüze ugruyor. Kimisi gece 3 te disarida dolasan kiza potansiyel orospu muamelesi yapiyor ve orospularin tecavüze ugramasini da dogal karsiliyor. Kimisi caddenin marka degerinin derdine düşüyor, kimisi camideki kıblenin derdinde. En azindan artik biliyoruz ki bizi s..ip öldürseler de kıblede sıkınti yok. Kılınacak namazlar ok dir.

* Diyanet diye bir kurum var. Hop! kızı babaya yamıyor, duşu takım elbise ile aldırıyor. Karı ile koca da bundan boyle çıplak dolaşmayacak, eşofmanla cima edecek. Derdimiz tasamız kalmadı, bin şükür.

* Doğu da insanlar yaralılarını hastaneye götüremiyor, tak! Cumhurbaşkanı çözuyor hemen olayı; "belki de yaralı degiller, ne belli?". Canlı bombayi kendini patlatmadan yakalayamayan zihniyet, yaralinin da yaralı oldugunu, yaralı öldüğünde şak diye anlıyor maşallah.

* Etiler, Kalamış, Bagdat Caddesi, Güneşli, Bakırkoy fark etmiyor. Doğu'da PKK hendek kazıyor, Batı'da belediye! Yollar folloş olmuş, tüm belediye başkanları 32 diş meydanda cocukların karnesini kutluyor her üst geçitte. O posterleri oraya asacagina çukura ört de iş yapmış ol be adam! Kalbim götümde atıyor artık çukura girip çıkmaktan.. Organlar yer değiştirdi herkeste...

* HDP Atatürk'e sahip çıkıyor, CHP çöpe atıyor. Şirazesi kaydı memleketin...

* 1 dilim baklava çalıyorsun 15 sene yiyorsun, tecavüz ediyorsun, takım elbise giyip de Küçük Emrah bakışı attın mı serbestsin. Genelevden ucuz, ben söyleyeyim. Para vermiyorsun. Alternatif de sınırsız. Açık hava keranesine çevirdiler ülkeyi.

* Suçluysan mağdur, magdursan suçlusun bu ülkede. Hele kadınsan hiçsin. Magdur da değilsin, suçlu da. Doğup da ilk çığlığını attığın an musalla taşına yatırıyorlar seni...

Sen Türkiyesin. Büyük düşün!

Daha büyük...

Daha da büyük.

(Bu üç satirı okuyup tahrik olan adam var bu ülkede, iddiaya var mısın? "Büyüyor, büyüyor, evet" diye salya saçıyor...)

Cümleten Allah'a emanetiz sayın seyirciler.

Esen kalın.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page