top of page

Güç


Dünden beri yorumları okuyorum.. Gerçekten ne düşünüyordu herkes, merak içerisindeyim.. Karşımızda müthiş sistemli çalışan, organize, ne yaptığını bilen, kitleleri kendisine sımsıkı bağlamış, kızsak da, delirsek de, bir şekilde insanlara hizmet götüren, belediyeciliği bilen bir parti ve onun ekibi var. Bu toplum herkese 2 anahtar sözüne inanmadı mı? Bu toplum Çiller'in oğlunun harcadığı paraları görmedi mi? Bu toplum Demirel'in akrabalarının yolsuzluklarını görüp "dün dündür, bugün bugündür" sözü ile büyümedi mi?? Bugün ne değişti ki, birden hırsızı koltuğundan indirsin?

Artık kesin bilinmesi gereken şey şudur; öyle havaalanı apronunda tek başına yürümekle, oy vermek için kuyrukta beklemekle, oğlunun düğününde masrafları cebinden ödemekle, ortaya çıkıp "ben temizim, ben adilim" demekle bu ülkede iktidar olunmuyor. Çünkü bu toplum yıllarca güçlünün kulu kölesi olmuş. Asar kesersen, delikanlı ayağı çekersen, sana dil uzatana fırçanı kayarsan, trilyonları götürüp, millete paranın ucunu azıcık gösterirsen bu halk seni başının tacı yapar. Karışıma biraz da din ve Allah ekledin mi uyuşturucunun etkisi minimum 15 sene sürüyor.

Benim arkadaş listemde kaç tane AKP destekçisi vardır? bir elin parmaklarını geçmez.. Listesinde 3000 arkadaşı olanların bile bu oranı üç aşağı beş yukarı aynıdır.

Dolayısıyla buradan adamlara küfredildiği zaman, Başbakana giydirildiği zaman, bunlara oy veren şerefsizdir dendiği zaman kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.

Strateji değişmeli artık.. Einstein'ın dediği gibi, sadece aptallar bir hareketi tekrar edip farklı sonuçlar beklermiş her defasında. Kurallar belli.. Hırsızlık yapmak gerekiyorsa yapacak, racon kesilmesi gerekiyorsa kesecek, fırça atılması gerekiyorsa atacak, yolsuzluk yapılması gerekiyorsa yapacak, dediğim dedik öttürdüğüm düdük bir lider gerekiyor bu adamın karşısına. Önce kuralı koyanı yeneceksin ki sonra kendi kurallarını dikte edebilesin..

Güç bizim elimizde değil şu anda.. O yüzden kendi kendinize deli olup, aklınızı yitirmeyin. Oyunu kurallarına göre oynayacak biri lazım.. Hepsi bu.


Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Henüz etiket yok.
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page